Eugen Tomac: Cetăţenii români din Republica Moldova trebuie să fie mai activi şi să participe la vot în 26 mai

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac face un apel către cetăţenii români din Republica Moldova să fie mai activi în contextul alegerilor pentru Parlamentul European ce va avea loc la 26 mai.

Foto: Eugen Tomac via Facebook

"Am invitat toți cetățenii romani din R. Moldova să participe la vot pe 26 mai în cele 36 de sectii din R. Moldova. Mereu am sprijinit cetățenii R. Moldova sa obțină cetățenia română pentru că este dreptul basarabenilor de a-și recapătă cetățenia română. Acum însă, le cer însă să fie cetăţeni activi şi să vină în număr mare la vot", a declarat Eugen Tomac în cadrul unei emisiuni la Radio Noroc.

Liderul PMP a mai vorbit şi despre campania pentru europarlamentare şi oferta formaţiunii pe care o conduce. Eugen Tomac a vorbit despre un viitor mandat decisiv al Parlamentului European priviind viitorul Republicii Moldova.

"Uniunea Europeană va decide in următorul mandat care va fi și viitorul R. Moldova și vocea basarabenilor trebuie să fie auzita de cei mai competenţi politicieni. Singurii care înțeleg situația de la Chişinău și care au luptat pentru ca R. Moldova sa se apropie de UE au fost Traian Basescu și Eugen Tomac", a mai continuat Tomac.


Pub