Alaiba îi răspunde lui Dodon: „De aici speculați că blocul ACUM se ține de funcții, iar de acolo insistați morțiş pe poziția de speaker”

După ce Igor Dodon a menționat că „în cazul în care Blocul ACUM ar anunța mâine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker, atunci socialiștii, chiar în aceeași zi, se vor întâlni cu membrii blocului și vor crea grupurile de lucru, deputatul fracțiunii PAS, Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție.

Foto: UNIMEDIA

„De aici speculați că blocul ACUM se ține de funcții, iar de acolo insistați morțiş pe poziția de speaker.

Vă felicit. Deja i-ați mai dăruit trei luni de stabilitate şi scheme oligarhului să-şi mai suplinească bugetul, în timp ce torpilați orice tentativă de discuție.

Totuşi, oare cât de mare poate să vă fie frica? Câtă frică poate să încapă în voi? Haideţi la votat!”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Dumitru Alaiba / Sursa:fb
Dumitru Alaiba / Sursa:fb

De menționat că Igor Dodon a declarat astăzi în cadrul unei emisiuni că şansele evitării alegerilor parlamentare anticipate sunt tot mai mici.

Totuși, șeful statului susține că „în cazul în care Blocul ACUM ar anunța mâine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker, atunci socialiștii, chiar în aceeași zi, se vor întâlni cu membrii blocului și vor crea grupurile de lucru.


Pub