19:08:14 23.04.2024
Stiri

Premierul Filip CONDAMNĂ comportamentul lui Năstase față de jurnaliști: „Are un vocabular BĂDĂRĂNESC și acestea nu sunt valori și principii europene”

Politică 15.05.2019 10:39 Vizualizări1329 Autor: Ziarul National
Premierul Filip CONDAMNĂ comportamentul lui Năstase față de jurnaliști: „Are un vocabular BĂDĂRĂNESC și acestea nu sunt valori și principii europene” captură privesc.eu


Premierul Pavel Filip consideră că liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, este un politician care seamănă ură și dezbinare în societate, chiar dacă se declară proeuropean.

Declarația a fost făcută de Filip pentru Publika TV, după ce Năstase a continuat, într-o nouă apariție publică, tirul atacurilor la adresa presei. Acesta chiar și-a permis ieri, în cadrul unei conferințe de presă, să numească acest post de televiziune „Publika WC”.

Citește și: ANALIZĂ // Portretul PSIHOLOGIC al lui Andrei Năstase: „Îi place să fie admirat, lăudat și aplaudat, activ și vanitos”; „Răzbunător, poate depăși chiar normele moralității pentru a pedepsi”

„El este unul dintre politicienii care seamănă ură, care seamănă dezbinare, care are un vocabular bădărănesc. Și acestea nu sunt valorile şi principiile europene. Atunci când vrem să ajungem la nivelul Uniunii Europene, în primul rând trebuie să devenim noi înşine europeni. Aşa că nicidecum nu-i face faţă unui politician să folosească asemenea expresii”, a declarat Filip.

Tot ieri, în cadrul aceleiași conferințe de presă, Năstase s-a arătat deranjat de faptul că ONG-urile media l-au inclus pe panoul „Inamicii presei”. „Mi s-a întâmplat să fiu numit „Inamicul presei”. Am zis bine, Dumnezeu cu voi”, a răbufnit acesta. „Nu mă supăr pe nimeni, dar stau și mă întreb de ce eu, cel care lupt pentru presă, ca voi să fiți liberi în gândire, să nu depindeți de voința unuia sau altuia… Ajung într-o bună zi să fiu „Inamicul public”, adică „Inamicul presei”, pentru faptul că m-am opus unei atitudini nedeontologice a unei jurnaliste de la postul Prime TV. De fapt când vine Prime, atunci vine și pentru Cana2, Canal 3, Publika WC. Publika WC spun oameni și atunci eu țin la părerea oamenilor”, a spus Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md