image
Sursa foto: m.turnucustiri.ro//foto simbol

O femeie a fost violată și bătută de un individ din Trușeni

Un bărbat de 31 de ani a fost condamnat la cinci ani și șase luni de pușcărie, după ce a violat timp de două zile o femeie de 42 de ani.

Totul s-a întâmplat în intervalul 9 – 10 februarie 2017, în casa unui bărbat de 31 de ani, din comuna Truşeni, acolo unde tocmai ademenise o femeie care căuta o gazdă pentru a înnopta.

Prin ameninţări şi aplicarea multiplelor lovituri, inculpatul a violat timp de două zile victima, în vârstă de 42 de ani, care era în imposibilitate de a se salva, deoarece bărbatul încuiase poarta.

Abia peste două zile femeia a reuşit să fugă, după ce agresorul a adormit. Victima a sărit gardul şi a găsit un taxi, rugând şoferul să cheme poliţia.

Pentru viol, acţiuni violente cu caracetr sexual şi privarea ilegală de libertate, magistraţii primei instanţe i-au aplicat inculpatului o pedeapsă neprivativă de libertate.

Procurorii au considerat sentinţa ilegală şi au atacat-o, obţinând la Curtea de Apel Chişinău o condamnare cu executare pentru agresor cinci ani şi șase luni închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: