(video) Hitul verii de la Andrei Bolocan! Vloggerul a lansat un cântec la care a filmat și un videoclip: „Încercați să-l promovați pe la nunți, cumătrii, botezuri”

Summer Hit de la Andrei Bolocan! În stilul său umoristic, vlogger-ul a lansat o piesă intitulată „Te rog, dă-mi pace”. Inspirația pentru textul melodiei și al videoclipului a fost incidentul cu deputatul democrat, Vladimir Andronachi, care evită să vorbească cu presa, când e abordat sau nu-i plac întrebările adresate.

Foto: captură video

„AM SCRIS UN CÂNTEC care o să arunce în aer întreaga clasă politică! Ascultați-l cu întreaga familie și încercați să-l promovați pe la nunți, cumătrii, botezuri”, a scris Bolocan pe pagina sa de facebook.

Aflat la al doilea mandat în Parlament, deputatul PD Vladimir Andronache a fost întrebat de reportera Ziarului de Gardă de ce timp de patru ani, în perioada primului mandat, nu a avut nicio inițiativă legislativă individuală și nicio luare de cuvânt.

Un caz similar a avut loc la 21 octombrie 2018, când, abordat după ce în PMAN a avut loc un eveniment de partid, la care oamenii au fost aduși în mod organizat, deputatul Vladmir Andronachi a refuzat să răspundă la întrebări și a replicat reporterei ZdG: „Dragă, căutați-vă de treabă!”.

În mandatul trecut, Vladimir Andronachi a fost coautor la 33 de inițiative legislative, dar pe parcursul a patru ani nu a avut niciun proiect de lege elaborat individual, nu a prezentat vreun raport sau coraport în plenul Parlamentului, nu a avut luări de cuvânt, nu a adresat vreo întrebare și nu a făcut vreo interpelare, scrie zdg.md.


Pub