Minora de 16 ani care a fost violată și aruncată în gol de la etajul 7 a decedat la Spitalul de Urgență

Minora de 16 ani care a fost violată și aruncată în gol de la etajul 7 al unui bloc din capitală a decedat ieri la Spitalul de Urgență. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al spitalului Cristina Gorea, dar și de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Foto: UNIMEDIA

UNIMEDIA amintește că o minoră de 16 ani a fost aruncată în gol de la etajul al șaptelea al unui bloc din Capitală, după ce a fost violată de șase indivizi care au supus-o aceluiași tratament și pe prietena ei. Patru dintre aceștia au fost reținuți, ceilalți sunt dați în căutare. Fetele ar fi practicat prostituția, iar câțiva dintre agresori nu sunt la prima abatere de la lege. Unul dintre ei, care acum este anunțat în căutare, a fost implicat în asaltul în stil mafiot, din data de 17 februarie 2017, asupra unui magazin de piese auto din comuna Stăuceni, soldat cu decesul unuia dintre atacatori.

Pe 4 mai, au mers împreună la frigărui, iar spre seară au hotărât să-și satisfacă poftele sexuale și au căutat pe un site de anunțuri fete care prestează servicii sexuale contra bani.

Oleg Onișchiv, Nicolai Grecinev, Igor Mahomedov, în vârstă de 23 de ani, împreună cu Alexandru Golcov și Dmitrii Bugaescu, în vârstă de 26 de ani, dar și Dmitrii Cojuharov în vârstă de 30 de ani, au mers la apartamentul pe care-l închiriau cele două victime pe strada Anestiade din centrul capitalei.

Aici le-au găsit pe cele două tinere în vârstă de 21 și 16 ani, care ar fi prestat servicii sexuale contra bani, minora fiind exploatată sexual. De la ora 21:50 și până la 22:50, aceștia prin constrângere fizică şi psihică, au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.


Pub