Andrei Năstase neagă că ar fi avut o vizită la Moscova: „Această manipulare are două dimensiuni - de frică și de a ne denigra”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, neagă că ar fi avut vreo vizită recentă în Federația Rusă. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, în contextul în care în spațiul public de vehicula informația că deputatul ar fi plecat la Moscova ca să obțină informații compromițătoare pe numele liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Foto: UNIMEDIA

„Această manipulare cu o inventată plecare a mea la Moscova are două dimensiuni. Una este frica, iar a doua este de a ne denigra și dezinforma. De teamă că va ajunge pe banca acuzaților, Vlad Plahotniuc este în stare să intoxice cu minciuni și să manipuleze, că aș fi fost la Moscova imediat după Blajini”, a delarat Năstase.

În acest context, politicianul și-a prezentat agenda, unde a menționat vizitele care le-a avut, în perioada în care se specula că se află în capitala Federației Ruse.

„Eu am să vă spun care a fost agenda mea. Am avut o ședință la nivel de Bloc, după care am plecat la Strășeni și Călărași, după care am avut o ședință la Ungheni. Apoi la Iași, Suceava, care a urmat București, apoi am mers la Viena pentru a prelua cele mai bune proiecte. După Viena m-am întors iar la București”, a mai adăugat Năstase.

UNIMEDIA amintește că deputatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, a anunțat că a făcut un demers la data de 18 aprilie către Federația Rusă prin care a solicitat informații cu privire la dosarele penale intentate pe numele liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

În răspuns, autoritățile din Federația Rusă au răspuns solicitării lui Năstase și au confirmat existența dosarelor penale.


Pub