O fată de 16 ani din raionul Cantemir a fost găsită moartă în gospodăria bunicii sale
Social 14 mai 2019, 18:51 | 2505

O adolescentă de 16 ani din raionul Cantemir a fost găsită strangulată în gospodăria bunicii sale. Corpul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de către sora ei. Mai multe informaţii aflaţi din următorul grupaj de ştiri.

Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al adolescentei în vârstă de 16 ani a fost găsit de către sora mai mică a acesteia, care are șapte ani. Mai apoi, copila și-a anunțat mama, iar femeia a chemat poliția. Veniți la fața locului, ofițerii de investigație nu au putut decât să constate decesul adolescentei. Deocamdată nu s-a stabilit din ce motiv ea a recurs la acest gest extrem. Cazul este investigat în continuare.

Iar un băiat, care la fel avea 16 ani și era originar din raionul Cantemir, dar își făcea studiile la un liceu din Chișinău, a murit după ce a căzut în gol. Tragedia s-a produs într-un bloc de pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani. La fața locului a fost chemată poliția și medicul legist, care au constatat decesul băiatului. Pe corpul victimei nu ar fi fost depistate alte semne de moarte violentă decât cele provocate de cădere. Potrivit poliției, accesul pe acoperișul blocului respectiv era închis și elevul nici nu locuia în acea clădire. Anchetatorii urmează să stabilească dacă este vorba despre un incident sau un suicid.

Opinia ta contează. Comentează!