(video) Max Verstappen a stabilit deja un record neoficial de timp pe circuitul din Zandvoort

Cunoscând din timp şi din surse demne de încredere că astăzi se va anunţa despre reintroducerea în calendarul Formula 1 a Marelui Premiu al Olandei, pilotul olandez Max Verstappen şi echipa sa Red Bull Racing au decis să sărbătorească evenimentul cum trebuie.

În weekend-ul care a trecut o armată de fani a fost adunată pe circuitul din Zandvoort, acolo unde Verstappen, colegul său Pierre Gasly, dar şi pilotul de rezervă Sebastien Buemi, cu monoposturi RB7, i-au distrat cu o porţie generoasă de derapaje, burnout-uri și sprinturi de mare viteză înainte de a merge pentru a se pregăti de cursa din Monaco.

În mod surprinzător, Max este familiarizat deja cu această pistă și a stabilit un record de timp neoficial de parcurgere a unui tur – un minut şi 19.511 secunde (cu circa trei secunde mai bun decât cel oficial) – fiind la volanul unui RB8, monopost folosit în sezonul Formula 1 din 2012.

Imaginaţi-vă doar timpul cu un nou RB15!

Vezi şi: (video) „Bivolii” au ieşit la distracţie. Verstappen şi Gasly ne arată cum se conduce un kart pe gheaţă

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/