‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
20.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriLa Chișinău se va desfășura conferința regională „Cooperarea agricultorilor în Armenia, Georgia și Moldova”

La Chișinău se va desfășura conferința regională „Cooperarea agricultorilor în Armenia, Georgia și Moldova”

‹ adv ›
‹ adv ›

Miercuri, 15 mai 2019, cu începere de la ora 10.00, va avea loc Conferința Regională „Cooperarea agricultorilor în Armenia, Georgia și Moldova”.

Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Leogrand Hotel, (str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău, Sala Begonia (Intrarea centrală, etaj 2) și este organizat în cadrul Proiectului „Promovarea lanțului valoric horticol și incluziv în Moldova, Armenia, Georgia și Kazahstan” finanțat de către Fondul Internațional pentru Dezvoltarea Agricolă (IFAD) și implementat de Federația Agricultorilor din Moldova FARM, în parteneriat cu Organizația Neguvernamentală „SHEN” din Armenia, Asociația Agriculturii Biologice „ELKANA” din Georgia și Institutul de Cercetări Economice în Domeniul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din Kazahstan.

Conferința Regională va cuprinde subiecte privind cadrul de politici pentru dezvoltarea cooperativelor în Armenia, Georgia și Moldova, metodologiile de creare a cooperativelor durabile și istorii de succes a cooperativelor din țările nominalizate.

Condițiile economice existente la nivel mondial impun cerințe noi și rigori sporite producătorilor agricoli. Pentru a reuși să facă față acestora, fermierii, în special cei mici, au nevoie de suport, instruire și consolidarea resurselor în scopul accesării piețelor de desfacere. Proiectul „Promovarea lanțului valoric horticol și incluziv în Moldova, Armenia, Georgia și Kazahstan” vine în sprijinul producătorilor agricoli mici prin integrarea în lanțul valoric și aplicarea durabilă a acțiunilor colective.

Agenda evenimentului o puteți vizualiza pe acest link.

Pentru contact:
Iurie Hurmuzachi, Federația Agricultorilor din Moldova, FARM
Tel: 068882202, e-mail: [email protected]

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii