image
Sursa foto: Getty Images

Neymar şi-a decis viitorul: Anunţul făcut pe Instagram, după ultimul meci jucat în acest sezon

Presa internaţională a scris insistent despre o revenire a lui Neymar în Spania, cel mai probabil la Real Madrid, dar brazilianul a pus capăt zvonurilor prin intermediul contului oficial de Instagram.

Atacantul lui Paris St. Germain a lăsat de înţeles că va continua în Ligue 1, în ciuda speculaţiilor din ultima vreme.

"Ne vedem data viitoare, Ligue 1", a scris fotbalistul de 27 de ani, după victoria obţinută de PSG pe terenul lui Angers, scor 2-1, în care Neymar a deschis scorul.

A fost ultimul meci jucat de sud-american pentru formaţia lui Thomas Tuchel în acest sezon. De azi intră în vigoare suspendarea de trei meciuri, pe care cel mai scump jucător din istorie a primit-o după finala Cupei Franţei.

La sfârşitului partidei cu Rennes, pierdută de PSG la loviturile de departajare, Neymar a lovit un fan, iar Comisia de Disciplină l-a sancţionat pentru incident. O pedeapsă blândă totuşi, pentru că în astfel de cazuri suspendarea este de 5-7 meciuri.

În iunie 2020 se activează o clauză din contractul semnat de Neymar cu PSG, în vara lui 2017, când francezii au plătit Barcelonei 222 de milioane de euro în schimbul său. Astfel, începând cu acea dată, orice echipă dorește să-l transfere va trebui să achite 170 de milioane de euro.

Este valoarea clauzei de reziliere a contractului, clauză care abia atunci va intra în vigoare. Până atunci, PSG poate să ceară orice sumă dorește, ceea ce face ca transferul său să fie mai dificil de realizat.

Neymar mai are contract cu campioana Franței până pe 30 iunie 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: