Ruslan Codreanu cere o nouă demisie din cadrul Primăriei: „Eu nu o dată v-am atenționat”

După ce mai mulți șoferi s-au plâns de calitatea proastă a lucrărilor de reparație a străzii Ion Creangă din sectorul Buiucani, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, i-a cerut șefului Direcției generale transport și căi de comunicații, Oleg Caraman, să-l demită din funcție pe șeful Direcției lucrări edilitare.

Foto: UNIMEDIA

„Eu vă solicit acum oficial, dacă neoficial nu s-a înțeles mesajul meu, șeful Direcției edilitare de la Direcția generală Transport și Căi de Comunicare să fie eliberat. Faceți anchete de serviciu, grupuri de lucru, faceți ce vreți, pe mine nu mă interesează. Eu nu o dată v-am atenționat despre faptul că sunteți total iresponsabil de executare a lucrărilor pe partea carosabilă în oraș”, a declarat Ruslan Codreanu în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

De asemenea, edilul s-a arătat nemulțumit și de activitatea altor șefi de direcții, ce tărăgănează procesul de executare a lucrărilor.

„Să nu aud că a plouat, a bătut soarele prea tare, că nuștiu ce și nu s-a reușit în timp cu executarea lucrărilor. Săptămânal, cred că puteți să vă întâșniți cu responsabilii de lucrări în oraș. Să nu mai avem depășiri de termen și grafic”, a mai adăugat Codreanu.


Pub