19:46:54 23.04.2024
Stiri

Un nou VAL DE DEMITERI la Primăria Chișinău. Codreanu: „Sunteți total iresponsabili. La dumneavoastră întotdeauna plouă...”

Social 13.05.2019 10:42 Vizualizări2633 Autor: Ziarul National
Un nou VAL DE DEMITERI la Primăria Chișinău. Codreanu: „Sunteți total iresponsabili. La dumneavoastră întotdeauna plouă...” facebook


Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, este nemulțumit de faptul că, după efectuarea lucrărilor pe diferite străzi ale capitalei, rămân gropi neacoperite. Acesta a cerut astăzi demisia șefului interimar al Direcției lucrări edilitare din cadrul Direcției generale Transport și Căi de Comunicare, Marcel Zastânceanu.

„Eu vă solicită acum, oficial, dacă până acum nu au fost înțelese mesajele. Șeful Direcției edilitare de la Direcția generală Transport și Căi de Comunicare să fie eliberat. Faceți anchete de serviciu, faceți ce vreți, nu mă interesează. Eu nu o dată v-am atenționat că sunteți total iresponsabili de descoperirea părții carosabile. Voi săpați șanțuri și după asta așa le lăsați. Vouă vă este fix paralel. Șanțurile stau o lună, două, trei și se surpă din nou”, a declarat astăzi Codreanu, în cadrul ședinței de la Primăria Chișinău.

Potențial candidat la alegerile locale, Codreanu i-a luat la rost și pe ceilalți șefi de direcții, care sunt responsabili de drumurile din Chișinău sau reabilitarea parcurilor.

„Este iresponsabilitate maximă. Haideți să facem un acord cu țările nordice, să mergeți acolo ca să vă învățați cum la temperaturi joase se lucrează. La dumneavoastră întotdeauna plouă... La drumuri plouă și nu se fac, la domnul Zastânceanu plouă și nu se astupă șanțurile”, a adăugat Codreanu, citat de deschide.md.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md