13:36:04 28.03.2024
Stiri

Presa: Putin a devenit din nou tătic în SECRET. Amanta sa i-ar fi născut doi gemeni

Monden 13.05.2019 17:27 Vizualizări9299 Autor: Ziarul National
Presa: Putin a devenit din nou tătic în SECRET. Amanta sa i-ar fi născut doi gemeni


Presa tabloidă din Rusia susține că fosta campioană olimpică la gimnastica ritmică, Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani și amanta secretă a lui Vladimir Putin, i-ar fi născut președintelui rus doi gemeni. Potrivit dom2life, fosta gimnastă a devenit mamă pe 7 mai, însa vestea s-a răspândit greu din cauza secretomaniei din jurul fostei gimnaste.

Reprezentanții lui Kabaeva au refuzat să comenteze evenimentul. Totuși, surse care nu și-au divulgat identitatea din anturajul Alinei Kabaeva susțin că aceasta a născut la Centrul de Obstetrică și Ginecologie „Kulakov” din Moscova.

Presa scrie că un intreg etaj al clinicii, al patrulea, a fost evacuat pentru pacientul VIP. Numeroase gărzi de corp au supravegheat etajul, astfel încât nimeni să nu poată pătrunde, scrie Pagina de Rusia.

Alina Kabaeva veghează cu strictețe ca nimic din viața sa personală să nu apară în mass-media. Desi jurnaliștii discută deseori despre copiii pe care îi are cu președintele țării, ea neagă vehement existența copiilor.

Potrivit zvonurilor, Alina Kabaeva are doi fii, născuți în 2008 și 2015. Se adaugă că, în ultima vreme, Kabaeva apare tot mai rar la evenimente publice și încearcă să evite comunicarea cu jurnaliștii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md