10:38:15 28.03.2024
Stiri

Cel mai scump TRANSFER din istoria Realului a fost anunţat! 130 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Ronaldo

Sport 13.05.2019 19:01 Vizualizări2538 Autor: Ziarul National
Cel mai scump TRANSFER din istoria Realului a fost anunţat! 130 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Ronaldo prosport.ro


Real Madrid face cel mai scump transfer din istoria clubului. Zinedine Zidane (46 de ani) îl vrea pe Eden Hazard (28 de ani) pe "Santiago Bernabeu", iar presa din Spania a anunţat că mutarea e perfectată deja, urmând să se facă anunţul oficial. Josep Pedrerol, un cunoscut jurnalist din Spania, a anunţat că mutarea lui Hazard la Madrid e finalizată.

Eden Hazard va fi primul transfer al lui Real Madrid, la capătul unui sezon complet ratat pentru "galactici". Astfel, belgianul va fi înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo (34 de ani), plecat în vara trecută la Juventus, în Italia. Real Madrid va plăti 130 de milioane de euro pentru aducerea starului belgian, acesta fiind cel mai scump transfer făcut vreodată de formaţia condusă de Florentino Perez.

În plus, se pare că belgianul va avea cel mai mare salariu de la Real Madrid. Josep Pedrerol, jurnalistul care a anunţat revenirea lui Zidane la Real sau transferul lui Ronaldo la Juventus, este primul care a anunţat şi venirea lui Hazard. Informaţiaa a fost confirmată ulterior şi de Edu Aguirre, un alt jurnalist cu surse de încredere pe "Bernabeu".

Hazard şi-a anunţat şi el posibila plecare de la Chelsea, la capătul meciului cu Eintracht Frankfurt, de pe Stamford Bridge, când „Albaştrii” s-au calificat în finala Europa League. A fost 1-1 la finalul timpului regulamentar, iar trupa lui Maurizio Sarri s-a impus la loviturile de departajare.

Sursa: prosport.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md