(foto) În Germania, o cameră-radar a reacționat la viteza de zbor a unui porumbel

În oraşul Bocholt din vestul Germaniei, o cameră de supraveghere a traficului cu radar încorporat, a reacţionat la viteza de zbor a unui porumbel. Pasărea a “rulat” cu 45 de km/h într-o zonă rezidenţială în care limita era de 30 de km/h.

Radarul este atât de sensibil la mişcări, încât a reuşit să-l surprindă pe “făptaş” chiar în timp ce trecea pe lângă obiectiv.

Autorităţile oraşului au făcut acest caz public pe o pagină de Facebook acum câteva zile. Chiar dacă a avut loc în luna februarie din acest an, se motivează că a luat ceva timp până când imaginea bizară a fost găsită în arhivele sistemului de supraveghere.

În mod normal, amenda locală pentru depăşirea limitei de viteză indicate este de 25 de euro. Autorul postării de pe Faceboook a mai spus că, chiar și cu o marjă de 3 km/h permisă în cazuri de viteză, porumbelul a zburat mai repede cu 12 km/h şi ar fi fost pe cale să realizeze o coliziune cu un vehicul sau pieton.

Acum, la mod figurat vorbind, rămâne de văzut când, cum şi la ce adresă va fi expediat procesul verbal pentru achitarea amenzii 🙂

Vezi şi: Ştiai asta? Când s-a dat prima amendă pentru depăşirea limitei de viteză şi cu ce maşină s-a încălcat

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/