/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Codreanu răspunde pe Facebook scrisorii lui Șor: „Multstimate domnule Ilan Șor, Primăria nu va accepta acest cadou electoral”

missing
13 mai 2019, ora 19:55

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu spune că nu va accepta „cadoul electoral” al lui Ilan Șor, după ce acesta le-a propus autorităților municipale să repare trecerile pietonale subterane din sectorul Botanica

„Multstimate domnule Ilan Șor, Primăria nu va accepta acest cadou electoral”, a comentat Ruslan Codreanu pe rețelele de socializare, după ce scrisoarea semnată de deputații din PP ȘOR Ilan Șor și Petru Jardan, a ajuns la Primărie.

„Demersul Partidului Politic “Șor” referitor la reparația subteranelor de la Botanica a ajuns la mine pe masă. Consider că orice investiție în proiecte de dezvoltare a orașului trebuie să fie făcută din surse legale și transparente, nu din fonduri dubioase”, a mai spus Codreanu, precizând că subteranele de la Botanica vor fi reparate în următoarea perioadă din bugetul Primăriei, lucrări pentru care anul acesta s-au alocat zece milioane de lei.

În total, autoritățile municipale planifică să repare anul acesta opt treceri pietonale subterane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram