O moldoveancă a înregistrat un record mondial la planking

PE SCURT

Tatiana Verega, moldoveancă renumită pentru succesele sale în lumea dansului, în special în SUA unde locuiește, a înregistrat un record mondial la planking. Deocamdată recordul încă nu a fost înregistrat în Cartea Recordurilor lui Guinness.

Tânăra a stat în poziția plank timp de 3 ore și 45 de minute.

PE LUNG

Tatiana și pus ca scop să înregistreze record în planking în timp ce lansează colectarea de fonduri pentru programul „Galveston Chance to Dance”, un program de dans pentru tineret sponsorizat de Tatiana Verega și studioul ei de dans din America, DLS Dance. Fondurile vor contribui la acoperirea costurilor aducerii instructorilor profesioniști, în afara statului, pentru a lucra cu dansatori tineri în atelierele de vară.

Nu este prima dată când Tatiana se evidențiază datorită provocărilor care și le pune. Înainte de a înregistra acest record, ea s-a evidențiat la Super Bowl 2017 – meciul pentru campionat de fotbal a National Football League, care a avut loc în Houston, Texas. În 2018, Tatiana a participat la primul ei triatlon Ironman.

Tânăra s-a mutat în SUA acum cinci ani, unde are o carieră în dans.

Potrivit locals.md, tânăra a început să danseze la vârsta de cinci ani. Pe parcursul anilor, din diverse grupuri de dans, printre care câteva de acasă – Codreanca Dance Sport Federation Moldova, Show Ballet „Space” Moldova, Rusia – Model 357 Dance Studio Russia Moscow și o mulțime din SUA, în unele fiind membră și la momentul actual – KreativMndz Dance Academy (Los Angeles), Millennium Dance Complex (Los Angeles), The Pulse Dance Convention, BuildaBEAST Experience (Los Angeles), Soreal Performing Arts Center (Houston), SoundBox Studios (Houston) și altele.

În 2012, artista a decis să plece în SUA, iar în 2013 Tatiana Verega a deschis propriul studiou de dans numit „DLS Dance Studio”, unde antrenează copii. Zilnic, Tatiana antrenează câte 5-7 clase pe zi la studioul său de dans, deasemenea predă lecții la diferite școli din oraș. La fel, o altă activitate care îi ocupă o mare parte din timpul liber este fitnessul – antrenor de Zumba Fitness, Personal Trainer și Boot Camp certified Instructor.

Lucrez în jurnalism din 2012 și am învățat meseria din practică, pe teren. Am preluat Moldova.org în calitate de manageră în 2016 și de atunci am reușit nu doar să creștem echipa, ci și să transformăm radical forma și menirea redacției. Mă mândresc cu o echipă feministă, care ține pasul cu trendurile internaționale, practicând jurnalismul constructiv și de soluții. Depun efort pentru ca Moldova.org să se asocieze și colaboreze cu organizații de la noi și internaționale, care împărtășesc aceleași valori. Asta pentru că noi facem mai mult decât jurnalism, noi construim o comunitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.