Cum să găsești bilete ieftine de avion din Chișinău

PE SCURT

Călătoria cu avionul poate fi mai ieftină dacă cumperi biletele în anumite părți ale zilei sau, de exemplu, cu 60 de zile înainte de zbor. Site-ul momondo.ro a analizat milioane de extrase din căutările făcute și vă dezvăluie cum poți cumpăra cele mai ieftine bilete de avion din Chișinău spre Europa sau în lume.

PE LUNG

Cel mai scump bilet este în ziua zborului. Momondo recomandă ca biletul să fie cumpărat cu aproximativ 69 de zile în avans. În așa mod, vei obține economii de 56%. Cea mai ieftină zi a săptămânii este duminica.

Din Chișinău spre Roma

Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Chişinău către Roma este februarie. Cea mai scumpă este august.

Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un zbor din Chişinău către Roma este cu aproximativ 37 zile înainte de plecare.

Din Chişinău spre Londra

Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Chişinău către Londra este martie. Cea mai scumpă este august.
Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un zbor din Chişinău către Londra este cu aproximativ 45 zile înainte de plecare.
Pentru a vedea și alte destinații, accesați momondo.ro.

Din 2016 scriu despre drepturile femeilor, violența domestică și hărțuire sexuală. Apoi mă concentrez pe democrația locală, reforma administrației publice și pe cum oamenii din sate pot avea condiții mai bune de trai. Îmi pun întrebări despre ce ne doare pe noi, ce iubim și ce ne face mai puternici, iar răspunsurile le găsesc în istoriile umane care apar pe Moldova.org.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.