(foto) În Moldova s-a desfășurat primul Campionat eSports Dota 2. Cine sunt câștigătorii

1

Echipa 4CHANMD a câștigat primul Campionat Dota 2 din Moldova. Tinerii au primit un premiu de 60 de mii de lei. 

Primul Campionat Dota 2 din Moldova, cea mai mare inițiativă din sportul electronic din țara noastră de până acum  a fost organizat de Moldcell, împreună cu Tekwill Academy Kids. Marea Finală a avut loc pe 12 mai la Tekwill.

Acest campionat a reprezentat o oportunitate unică de valorificare a potențialului comunității de gameri, de propulsare a țării noastre pe agenta globală a sporturilor electronice, dar și pentru părinți de a se convinge că eSports este drumul ireversibil plin de beneficii pentru viitor.

1 2 3 4 5

Sportul electronic sau eSports se dezvoltă exponențial la nivel global și este pe cale să devină cel mai popular tip de sport din lume. Pentru a descrie amploarea sportului electronic pe plan internațional, totul se rezumă la milioane – milioane de spectatori, milioane de vizualizări, profituri de milioane și milioane în investiții. Tot mai mulţi gameri talentați îşi doresc să joace la nivel profesionist, mai ales având în vedere premiile şi câştigurile financiare consistente puse la bătaie. Sportul electronic este sportul viitorului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente