Breaking News

image
Sursa foto: captură video

Putin, JUCĂTOR la un meci demonstrativ de hochei; Momentul în care a căzut în timp ce saluta mulţimea // VIDEO

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat la un meci demonstrativ de hochei la Soci, în cadrul căruia a marcat opt goluri, apoi s-a împiedicat şi a căzut în timp ce saluta spectatorii.

Incidentul a fost unul minor, iar liderul rus a părut că se simte bine după căzătură, ridicându-se rapid. Putin a jucat alături de vedete ale hocheiului rus precum Slava Fetisov şi Pavel Bure.

Associated Press şi Reuters au informat că Vladimir Putin a înscris opt goluri în meci, în timp ce Kremlinul a transmis că acesta a înscris 10 goluri în partida care s-a încheiat cu scorul de 14 - 7. Colegul său de echipă, ministrul Apărării, Serghei Shoigu, a marcat trei goluri, potrivit The Guardian citat de Mediafax.

Preşedintele rus joacă periodic hochei cu oficiali guvernamentali, oameni de afaceri şi foşti sportivi din NHL, în meciuri care sunt transmise de televiziunea naţională.

Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, printre care prietenul din copilărie al lui Putin, Gennady Timchenko, miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi oficiali ruşi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: