Grăbiți-vă să procuraţi, chiar astăzi, noua ediție a revistei “Business Class”!

În exclusivitate, în noua ediție a revistei, președintele Consiliului de Administrație al „Moldova Agroindbank”, Serghei Cebotari, le va povesti cititorilor despre concurența bancară, digitalizare, depășirea riscurilor, dar și despre cultura financiară din țară.

Foto: Business Class

Din paginile „Business Class” veți afla cum puteţi obține un grant, de către cine și cum sunt distribuite acestea.

În ediția din luna mai a revistei veţi avea ocazia să vă familiarizați cu platforma online, oferită de compania-lider a pieţei asigurărilor – „MOLDASIG” și să aflaţi cum o afacere locală are grijă de ecologia Moldovei.

La rubrica „sănătate” veţi găsi sugestii referitor la medicii medicinei moderne de la

American Medical Center, care stau la straja sănătăţii dumneavoastră, cu metodele sale de diagnostic modern. În cadrul Centrului cei mai buni doctori din domeniul lor de specialitate sunt la dispoziţia dvs., dânşii manifestând cea mai mare grijă faţă de pacienţii săi.

Recomandări de la revista „Business Class” pentru confortul dvs.: cum ar putea bărbații eleganți să își îngrijească mai bine părul și barba, dar și cum să descoperiți întreaga lume, mai exact, circa 300 de destinații de pe noul Aeroport al Istanbulului cu „Turkish Airlines”.

Veţi avea ocazia să analizaţi, în mod exclusiv, piața de desfacere a încălțămintei: sortimentul, distribuția și banii investiți în aceasta.

Nu ratați ocazia, procurați noua ediţie a revistei “Business Class”!

Detaliile ediției din luna mai a revistei le puteţi afla de pe site-ul www.businessclass.md.


// console.log('no ads situation')