(video) Prin tunete și fulgere, Ruslan Popa anunță că Partidul Comunist Reformator din Moldova revine pe arena politică: „E timpul să decidem soarta fără marionetele corupte ale hidrei capitaliste”

După ce în cadrul alegerilor parlamentare din noiembrie 2014 nu a trecut pragul electoral, iată că după 5 ani, Partidul Comuniștilor-Reformatori din Moldova revine pe arena politică. În cadrul unui video, liderul partidului, Ruslan Popa, prin tunete și fulgere, îndeamnă cetățenii să „reziste întunericului” și să se opună decăderii morale a societății și genocidului total”.

Foto: captură video

În video, liderul Partidului Comunist al Reformatorilor, Ruslan Popa, cu pseudonimul Ruslan Veles, apare pe un cal alb, unde prin tunete și fulgere, se oprește la crucea din piatră de la Orheiul Vechi și adresează cetățenilor un îndemn.

„Fiecare din noi a rămas față-n față cu întunericul. În război am fost de neînvins. În loc de gloanțe și bombe, inamicul a folosit dezinformarea, cultul consumului excesiv și decăderea morală a societății. Dar este imposibil să distrugi marea putere binecuvântată de Dumnezeu. Putem să se opunem genocidului total, doar dacă ne adunăm cu toții. Singura șansă de a supraviețui, este să ne unim forțele și să înviem Patria noastră mare. Ridicați-vă! E timpul să decidem soarta fără marionetele corupte ale hidrei capitaliste. E timpul să ne adunăm și să formăm noile consilii populare. Și să alegem cei mai vrednici, din fiecare localitate. Cei, ce vor întoarce poporului dreptul la viață și viitorul furat. Să luăm dreptatea în mâinile noastre. Să ne unim. Să stăm umăr la umăr. În unitate - putere și lumină. Să începem”, a declarat Ruslan Popa în adresarea sa.

Partidul Comuniștilor-Reformatori din Moldova a participat în cadrul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2014 cu sloganul "ÎMPOTRIVA TUTUROR care au fost la guvernare!", condus de Ruslan Popa. PCR a primit 4,92% dintre voturi, iar pragul electoral pentru trecerea în parlament a fost de 6%.


Pub