Vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi, despre revenirea în politică a Partidului Comunist Reformator din Moldova: „Popa poate trece lejer pragul, lăsându-i pe socialiști cu dinții-n soare”

Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Mihai Popșoi, susține că revenirea Partidului Comunist-Reformator din Moldova pe arena politică este „teatrul absurdului pentru a masca pactul cu diavolul”, iar în cazul unor eventuale alegeri parlamentare anticipate, „Popa poate trece lejer pragul, lăsându-i pe socialiști cu dinții-n soare”.

Foto: Curentul.md

„Partidul Comunist Reformator (PCRM) în 2014 mai nu a trecut pragul fără a face deloc campanie. Acum, cu puțin ajutor de la holding, Ruslan Popa își face un rebranding, devine un fel de Șor 2 pe extrema stânga: moralist religios conservator, naționalist slav, nostalgic sovietic - întreg buchetul.

Având în vedere experiența cu Șor, Popa poate trece lejer pragul, lăsându-i pe socialiști cu dinții-n soare. Desigur, regimul va încerca un procedeu similar și pe dreapta, dar aici e mai greu de ademenit oamenii cu cântece de sirenă. Începe teatrul absurdului pentru a masca pactul cu diavolul”, a comentat Mihai Popșoi pe pagina sa de facebook.

Mihai Popșoi / Sursa:Mihai Popșoi/facebook

Amintim că după ce în cadrul alegerilor parlamentare din noiembrie 2014 nu a trecut pragul electoral, iată că după 5 ani, Partidul Comuniștilor-Reformatori din Moldova revine pe arena politică. În cadrul unui video, liderul partidului, Ruslan Popa, prin tunete și fulgere, îndeamnă cetățenii să „reziste întunericului” și să se opună decăderii morale a societății și genocidului total”.


Pub