image
Sursa foto: Getty Images

Câștiguri fabuloase pentru finaliste: Trupa lui Klopp încasează cea mai mare sumă, indiferent de rezultatul din finală

Tottenham şi Liverpool se vor întâlni sâmbătă, 1 iunie 2019, la Madrid, de la 22:00, în finala UEFA Champions League, după ce au obţinut calificări memorabile în confruntările cu Ajax, respectiv Barcelona.

Odată cu calificarea în ultimul act, cele două formaţii şi-au asigurat şi cele mai mari bonusuri în acest sezon al Ligii Campionilor, iar sumele încasate depăşesc 100 de milioane de euro.

Din acest sezon, UEFA a suplimentat bonusurile acordate în Liga Campionilor, iar Liverpool are deja încasări cu 20 de milioane mai mari decât în sezonul 2017-2018, când a pierdut finala cu Real Madrid.

De altfel, indiferent de rezultatul finalei, Liverpool e sigură deja că e echipa care va avea cele mai mari venituri din partea UEFA. Concret, cormoranii vor primi din bonusuri 107,5 milioane de euro, suma urmând să crească la 111,5 milioane, dacă oamenii lui Klopp o vor învinte pe Tottenham în finală.

De cealaltă parte, Tottenham are asigurat un bonus de 102 milioane de euro. Cu o victorie pe Wanda Metropolitano, Tottenham ar ajunge la o sumă totală de 106 milioane de euro din partea UEFA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: