(video) Încă neamendată?! A trecut o lună de zile de când poliţia nu ar fi găsit o şoferiţă care şi-a făcut de cap noaptea prin Chişinău

Ori încă nu a fost găsită, ori se doreşte tergiversarea cazului până când lucrurile se vor uita?! A trecut o lună de zile de la momentul în care o şoferiţă din Chişinău, cunoscută sub numele de „annie.888” pe contul său de Instagram sau de „Anneta Gh” pe Facebook, a comis multiple încălcări noaptea prin capitală.

De atunci şi până în prezent INP a venit doar cu câteva precizări, însă o nouă reacţie care să pună punct acestei situaţii aşa şi nu a mai apărut.

Foto: instagram.com

Ţinem să amintim cronologia evenimentelor. La 10 aprilie 2019, imediat după ce imaginile video de mai sus au devenit virale în spaţiul virtual din Moldova, s-au autosesizat şi cei de la INP, spunând că: „Şoferul în cauză va fi identificat, citat pentru prezentare la INP și sancționat pentru ambele încălcări cu o amendă de la 1.200 până la 1.800 lei cu aplicarea a 6 puncte de penalizare. De asemenea, în urma examinării cazului dacă camerele de supraveghere a circulației vor arăta că a încălcat și limita de viteză, va fi sancționat conform legislației în dependență de limita vitezei depășite”.

Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub