Actorii din serialul „Lucifer”, provocați de un meșter popular din România să poarte măști românești

Un meșter popular din Galați, care confecționează măști tradiționale românești, i-a provocat pe actorii celebrului serial „Lucifer”, difuzat de Netflix, să-i încerce măștile de diavol. Paul Buța le-a promis în schimb vișinată românească, iar răspunsul actorilor nu a întârziat.

Serialul Lucifer este o producție bazată pe universul benzilor desenate DC Comics. Producția îl are în centru pe Lucifer Morningstar, care a fugit din iad pentru a locui în…Los Angeles.

Meșteșugarul a aflat de acest serial de la fiul său și le-a promis celor de la Netflix că dacă imaginile ajung la actorii serialului el dă o vișinată „homemade”.

[youtube id=”R1JMM6XgqnA” start=”0″]

Netflix a răspuns printr-un clip postat pe pagina oficială de Facebook. Actorii serialului, în frunte cu Tom Ellis, care îl interpretează pe Lucifer, s-au filmat în timp ce probau măștile făcute de Buța. Pe fundal poate fi auzit negativul piesei „Balada românului”, de la Subcarpaţi.

„Așteptăm vișinata, să fie limpede”, a fost răspunsul Netflix.

Lucifer este un serial de succes american. Premisa este că diavolul se plictisește de iad, așa că se muta tocmai în Los Angeles, unde se îndrăgostește de o frumoasă detectivă și o ajută la rezolvarea cazurilor. Serialul este presărat de momente amuzante.

Inițial difuzat de televiziunea americană Fox, serialul a fost suspendat. Fanii au reacționat imediat și au făcut inclusiv petiții pentru salvarea acestuia. Susținerea populară și premisa amuzantă a serialului i-au convins pe cei de la Netlix, care au preluat producția și au revenit în data de 8 mai cu un nou sezon – al patrulea.

Sursa: digi24

Lucrez în jurnalism din 2012 și am învățat meseria din practică, pe teren. Am preluat Moldova.org în calitate de manageră în 2016 și de atunci am reușit nu doar să creștem echipa, ci și să transformăm radical forma și menirea redacției. Mă mândresc cu o echipă feministă, care ține pasul cu trendurile internaționale, practicând jurnalismul constructiv și de soluții. Depun efort pentru ca Moldova.org să se asocieze și colaboreze cu organizații de la noi și internaționale, care împărtășesc aceleași valori. Asta pentru că noi facem mai mult decât jurnalism, noi construim o comunitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.