Accident grav la Botanica
Social 10 mai 2019, 21:04 | 2890

Un șofer riscă să fie privat de dreptul de a conduce, pentru că a fugit de la locul unui accident rutier. El este căutat de poliție, după ce noaptea trecută a provocat un accident, la intersecția străzilor Dacia și Teilor din Chișinău.

Două mașini, inclusiv un taxi, au fost făcute zob, în urma unei lovituri cu un alt vehicul, care se deplasa cu viteză excesivă. Unul dintre automobile a fost proiectat într-un copac, iar mașina de taxi a ajuns pe banda de separare a bulevardului Dacia. Imaginile au fost plasate pe facebook de către un martor al celor întâmplate.

De ajutorul medicilor a avut nevoie conducătorul mașinii de taxi, care s-a rănit la cap, iar pasagerii acestuia și celălalt șofer s-au ales doar cu o sperietură.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar făptașul a fugit, lăsând mașina în stradă. Dacă va fi prins, șoferul riscă o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare. Pentru că a părăsit locul accidentului, bărbatul ar putea fi privat de dreptul de a conduce pentru o perioadă de trei ani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie