(video) Constantin Țuțu, prezent la manifestația PDM de 9 mai, spune dacă va candida la alegeri: „O să fac ceea ce o să spună partidul”

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu este prezent astăzi la manifestația organizată de Partidul Democrat din Moldova. Acesta a fost luat la întrebări de jurnaliști și ne-a comunicat că îi este dor de activitatea sa în Parlament, iar în cazul unor alegeri anticipate, partidul va decide dacă acesta va candida sau nu.

Foto: UNIMEDIA

Întrebat dacă va candida, în cazul unor de alegeri anticipate, Țuțu a răspuns: „O să fac ceea ce o să spună partidul, pentru că suntem o echipă și luăm deciziile împreună. Poate vorbim ceva de sărbătoare”.

Ulterior Țuțu a considerat necesar să facă glume pe seama jurnaliștilor.

„Nu sărbătoriți? Păcat, îmi pare rău”. Întrebat dacă va merge la scena amenajată de PSRM: „Da, numaidecât o să fiu primul acolo. Dacă dvs. mergeți cu mine, ne ducem împreună și chiar o să și dansăm. Mă invitați?Eu cred că e suficient, v-am răspuns la toate întrebările”.

Țuțu a mai spus că-i lipsește activitatea din Parlament. „Da, foarte mult. Vreau să merg prin sate, să ajut oameni. Dar o să fac, am avut o mică vacanță și acum o să mă apuc de treabă. Am niște promisiuni pe care trebuie să le duc până la capăt. Trebuie să merg la niște grădinițe, trebuie să fac niște drumuri...”, a mai declarat Constantin Țuțu.


Pub