(video) Mai mulți elevi au fost aduși în mod organizat de la școală pentru a participa la marșul socialiștilor: „Noua generație trebuie să știe cine le sunt eroii”

Mai mulți elevi de la un liceu din capitală spun că au fost aduși la marșul organizat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, de profesori și diriginte. Aceștia spun că au venit să „sărbătorească” Ziua Victoriei, ai profesoara cu care au venit, spune că „noua generație trebuie să știe cine le sunt eroii”, de aceea și-a adus elevii la marș.

Foto: UNIMEDIA

Un elev de la Liceul Teoreric „Kiril și Metodii” din Chișinău spune că a ajuns la eveniment pentru că a fost adus, alături de colegii săi de clasă, în mod organizat.

Deputatul PSRM Vladimir Bolea nu a vrut să comenteze de ce elevii au fost aduși în mod organizat la manifestație, iar Vlad Bătrîncea a declarat pentru UNIMEDIA că „Atunci când copii sunt organizați la acțiuni de partid, atunci este dramatic, dar atunci când este vorba de marea victorie, datorită căreia există această generație, datorită căreia există și poporul, și țara, este firesc ca să fie și copiii, ca ei să înțeleagă ce înseamnă această sărbătoare”.

Menționăm că În Piața Marii Adunări Naționale, Partidul Socialiștilor a amenajat o scenă unde diseară va avea loc un concet și a organizat un marș până la Complextul Memorial „Eternitate”.


Pub