Cum sunt pregătite bonele bebelușilor regali: „Avem experţi militari care le instruiesc”

Nu e un secret faptul că bebeluşii familiilor regale au parte de un tratament mai special. Pe lângă familie, nu oricine se ocupă de creşterea micuţilor.

Foto: People

În Marea Britanie există o şcoală care, mai bine de un secol, pregăteşte bone pentru cei înstăriţi. Doicile trec printr-un training intens, dar cele care reuşesc să ducă la bun sfârşit cursul spun că merită din plin efortul. Asta pentru că în buzunar le intră 65.000 de euro anual, poate şi mai mult.

Una dintre absolvente colegiului Norland este Maria Borello, cea pe care o vedem în multe dintre pozele familiei regale britanice, având grijă de copiii prinţului William

Cei 4 ani de curs pe care i-a urmat până să ajungă aici nu au fost floare la ureche.

„Îi învăţăm tot felul de tehnici, nu pentru a scăpa de paparazzi, ci îi învăţăm pe studenţi cum să iasă cu bine din situaţii dificile. De asemenea, avem experţi militari care vin să îi instruiască în legătură cu securitatea cibernetică şi tehnicile de autoapărare”, a spus Dr Janet Roşe, profesoară.

La şcoala de bone nu sunt doar fete. Charles mai are un an până la absolvire şi deja se gândeşte la viitorul lui loc de muncă.

Jurnalistă: Cum ar arăta familia pentru care ai vrea să lucrezi când pleci de aici?

Charles: Aş vrea să fie una care să mă facă să mă simt ca şi cum aş face parte din familie. Nu vreau să fiu doar un simplu angajat.

Jurnalistă: Să fii în vizorul publicului este ceva ce te îngrijorează sau crezi că vei face faţă cu brio să lucrezi într-un asftel de mediu?

Charles: Cred că mă voi descurca din acest punct de vedere. Faptul că sunt o bonă de gen masculin sunt sigur că voi fi nevoit să fac faţă unor pretenţii ridicate.

Viitoarele bone merg în diferite spitale, şcoli sau creşe pentru a face practică. Ce învaţă pun în aplicare pe păpuşi, notează stirileprotv.ro.

Cele care visează să lucreze pentru nobili, vedete sau chiar familii regale trebuie să plătească aproape 40.000 de lire sterline.


Pub