image
Sursa foto: dailymail.co.uk

Momentul șocant în care o tânără din China a fost atacată de o caracatiță pe care voia să o mănânce de vie

O bloggeriță din China a trăit clipe de groază, după ce a vrut se le arate urmăritorilor ei cum mănâncă o caracatiță vie. Animalul marin i-a prins, însă, fața, cu tentaculele ei. Extrem de speriată, tânăra a început să țipe când și-a dat seama că a fost la un pas de a fi desfigurată.

Tânăra, cunoscută pe internet drept „Seaside Girl Little Seven”, făcea o transmisiune live în momentul în care caracarița s-a prins cu tentaculele de față, relatează publicația Daily Mail, preluată de Hotnews. Ea le-a spus în glumă urmăritorilor ei: „Priviți cât de tare s-a prins!” în timp ce trăgea cu toată forța de tentaculele caracatiței de pe față.

Bloggerița a început să țipe și să plângă după ce și-a dat seama că nu poate îndepărta animalul marin de pe obrazul ei stâng. După ce a reușit să înlăture caracatița de pe chipul său, chinezoaica a făcut haz de necaz. „O să o mănânc în următorul video”, a spus ea. Mai apoi, tânăra a început să țipe pentru că și-a dat seama cât de mult a rănit-o animalul marin. „Fața mea e desfigurată!”, a strigat ea.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. „Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte!” sau „Merită. A încercat să o mănânce caracatița, iar în final caracatița a mâncat-o pe ea”, sunt doar câteva dintre păreri, scrie libertatea.ro.

Bloggerița trăiește în orașul Lianyungang și are o pasiune pentru fructele de mare, după cum a precizat pe profilul ei de pe Kuaishou. Aplicația Kuaishou este echivalentul rețelei de socializare Twitter. În alte clipuri, femeia le-a arătat urmăritorilor ei cum mănâncă alte animale marine, precum raci sau homari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: