/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Cum (nu) a răspuns Tauber la întrebările jurnaliștilor despre cheltuielile concertului de 9 mai

missing
09 mai 2019, ora 18:50

Partidul „Șor” a organizat azi un concert cu ocazia „Zilei Victoriei”. Astfel, reporterul TV8 a încercat să afle de la vicepreședinta partidului Marina Tauber care este costul concertului și cel al pachetelor sociale oferite veteranilor, însă aceasta a evitat să ne de-a un răspuns. Tauber ne-a tot amânat și a menționat că, fie ne vor da o replică după eveniment, fie să expediem o solicitare de informații către partid.

Nu pot să vă spun acuma pentru că evenimentul încă nu s-a terminat. Poate la sfârșitul evenimentului vom avea cifre exacte”, a spus Marina Tauber, în prima parte a zilei.

Dacă aveți nevoie de cifre, eu cred că trebuie să ne adresați în mod scris, departamentului financiar și o să vă răspundă”, a spus aceasta pentru a doua oară, când a fost întrebată de reporter.

Spre seară, am revenit la ea cu un apel, pentru a preciza costurile evenimentului, însă deputata ne-a spus, din nou, să revenim peste câteva zile: „Eu acum mai am câteva evenimente cu veteranii. Reveniți în zilele următoare”, a spus Tauber.

Partidul „Șor” a organizat azi un concert, unde a cântat ansamblul «Лейся песня», precum și cântăreții Metodie Bujor și Igor Himici.

De asemenea, într-un comunicat expediat presei zilele trecute, reprezentanții Partidului „Șor” au spus că vor oferi veteranilor câte o pungă cu diverse produse alimentare printre care: icre roșii, hrișcă, orez, griș, paste, ulei vegetal din floarea soarelui, făină din porumb, tocană de carne, conserve din mai multe feluri de carne, ceai, dulciuri, șampanie și alte lucruri „pentru masa de sărbătoare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram