Un copil de 12 ani din Nisporeni, acuzat de omor: A lovit un bărbat cu un obiect dur

Un copil de 12 ani din Nisporeni este acuzat de omor, după ce l-ar fi lovit pe un bărbat cu un obiect dur în cap. Tragedia a avut loc pe data de 6 mai în jurul orei 23:45.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ofițerului de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, oamenii legii au fost alertați de o trecătoare, care a declarat că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, stă fără mișcare pe carosabil.

Medicii legiști au constat că victima avea semne de moarte violentă, manifestate prin traumatisme vizibile, urmare a acțiunilor violente, îndeosebi în regiunea capului.

Potrivit concluziei preventive, urmare a examinării cadavrului de către medicul legist la fața locului, leziunile au survenit în urma lovirii cu un mijloc de transport.

Ulterior, această versiune nu s-a adeverit. În urma investigațiilor de către grupa operativă și de investigații s-a depistat că decesul bărbatului a survenit în urma unor lovituri primite intenționat. De comiterea infracțiunii se bănuiește un minor, în vârstă de ani 12, locuitor al raionului Nisporeni. Acesta fiind în relații ostile cu victima.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art.145 Cod Penal al RM.


Pub