Și-a găsit casa golită după ce a fost plecată în străinătate o lună: „Schema” pusă la cale de patru minori din Ialoveni

O femeie în vârstă de 38 de ani, din Ialoveni, şi-a găsit locuinţa goală după ce a fost plecată o lună în străinătate, suspecții, cu vârstele cuprinse între 12 și 14 ani, furându-i inclusiv haine, încălțăminte, produse de igienă, bijuterii din aur și argint, tehnică de uz casnic. Astfel, indivizii i-au cauzat un prejudiciu în valoare de 70 mii de lei.

Foto: simbol

„Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că, în perioada 07 aprilie - 07 mai 2019, prin deteriorarea ușii de la intrare, persoane necunoscute au pătruns în casa de locuit amplasată în orașul Ialoveni de unde au sustras mai multe bunuri (haine, încălțăminte, produse de igienă, bijuterii din aur și argint, tehnică de uz casnic, etc.) cauzându-i proprietarei o pagubă materială în sumă de 70 000 lei”, a declarat ofițerul de presă IP. Ialoveni, Silvia Vetcu.

Potrivit informațiilor, în această perioadă de timp, proprietara a fost plecată peste hotare.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Actualmente au fost identificați patru suspecți minori (trei băieți și o fată), care au vârste cuprinse între 12 și 14 ani, iar de la domiciliile acestora au fost ridicate o parte din bunuri ce urmează a fi restituite proprietarei.


Pub