(foto) Vloggerul Mircea Bravo vine pentru prima dată în Moldova la IMCONF2019

3-2

Pe 31 mai agenția de influencer marketing Makeover Buro organizează la Chișinău prima conferință de Influencer Marketing, aducând așa cum și-au propus, cei mai buni speakeri din afară pentru comunitățile de bloggeri, vloggeri și specialiști în marketing.

Ce ne așteaptă la IMCONF2019 și cine vor fi speakerii de anul acesta?

Dacă ești un cunoscător al internetului și un specialist în marketing cu siguranță îi cunoști cam pe toți.

Mircea Bravo – creator de conținut și influencer din România cu un public de aproape 2 milioane de urmăritori pe platformele Facebook, Youtube și Instagram.

Emin Vali – co-fondator platforma de influencer marketing KEEPFACE din țările MENA și CSI cu experiență în marketing de brand pentru Colgate și Danone.

Ruxandra Popescu – Account Manager cu peste 8 ani de experiență în comunicarea corporate, de brand și internă, Ruxandra este cunoscută pentru integrarea perfectă a obiectivelor oricărei companii în strategii de comunicare creative și eficiente.

event1

Alina Marcu – Account Manager în divizia HEALTHCARE COMMUNICATIONS al agenției IMAGE PR ROMÂNIA de 9 ani colaborând cu asociații de pacienți, companii farmaceutice, asociații profesionale. De-a lungul timpului și-a cultivat și perfecționat abilitățile de a crea și implementa campanii eficiente, în situații de pace sau în situații de criză, adăugând întotdeauna un strop de creativitate pragmatică gândirii strategice.

Maria Bagrin este Director Executiv și Creativ al agenției Makeover Buro în România și Moldova. Bazându-se pe o experiență de peste 7 ani în Creative Direction, Maria Bagrin ajută la creșterea brand-urilor de la 0 și/sau aducerea acestora la un nou nivel. Cum? Prin intermediul conexiunilor necesare, a unei strategii de Influencer Marketing bine definite, precum și a campaniilor cu un input destul de creativ.

Pe lângă speakerii din afară, la eveniment vor fi prezenți și speakeri locali, care vor împărtăși experiență în colaborările cu influenceri, printre aceștia se numără, Vadim Cusnir – Marketing Dodo Pizza România, Ion Botnaru Marketing Director Darwin Moldova, Artur Gurau CEO Granat, cât și influenceri de la noi care vor participa în debate-uri și Q&A.

Vor fi în sală Brand Manageri, Manageri în Comunicare, CEO și Antreprenori, Specialiști în PR și Comunicare, Freelanceri și Consultanți, Bloggeri și Vloggeri. Noi credem că va fi un eveniment sold out deoarece vânzarea de bilete a mers foarte bine până acum. Vor fi în jur de 250 de persoane în sală.

Înregistrarea va începe la 9:00 iar Conferința va dura până la 19:00, va exista o pauză de prânz și două pause de cafea iar locația evenimentului este Tekwill Hub.

Întreg programul și accesul la bilete este pe www.imconf.makeoverburo.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente