image
Sursa foto: Getty Images

Iker Casillas a ieşit din spital după infarctul suferit miercuri: Care au fost primele cuvinte ale portarului spaniol

Iker Casillas a părăsit spitalul în care a fost tratat după ce a suferit miercuri un atac de cord. Împreună cu soţia sa, Sara Carbonero, portarul de 37 de ani a ieşit zâmbitor pe poarta principală şi s-a oprit pentru a adresa câteva cuvinte ziariştilor şi celorlalte persoane care îl aşteptau.

"Sprijinul şi încurajările pe care le-am primit în aceste ultime zile m-au făcut să mă simt iubit şi să găsesc puterea de a zâmbi. Şi mă emoţionează faptul că atît de multă lume a venit aici la spital să mă întâmpine. Muţumesc medicilor şi tuturor celor care m-au ajutat să depăşesc momentele critice. Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje din lumea fotbalului," au fost primele cuvinte ale lui Casillas.

Fotbalistul a oferit amănunte şi despre starea actuală de sănătate.

"Mă simt mai bine acum. Mă voi odihni câteva săptămâni, poate chiar mai mult. Adevărul este că nu ştiu cât va dura această convalescenţă! Nici nu contează, important este că sunt acum alături de voi!Să avem răbdare, vom vedea ce se va întâmpla din punct de vedere al inimii, al corpului, chiar mental cu mine, "a explicat jucătorul.

Casillas a fost internat în spital pe 1 mai, după ce a acuzat probleme cardiace la un antrenament al lui FC Porto. Antrenorul Sergio Conceicao a mărturisit chiar că nu a realizat pe moment gravitatea situaţiei. Goalkeeperul a fost transportat la spital, unde medicii au constat că a suferit un infarct miocardic, care însă nu îi pune în pericol viaţa.

Deocamdată, Casillas a anunţat că nu va mai juca în acest sezon, iar mulţi cred că în curînd îşi va anunţa retragerea din activitate.

Iker Casillas a îmbrăcat timp de 25 de ani tricoul lui Real Madrid. În 2015 a venit la FC Porto pentru care a evoluat recent la cel mai înalt nivel, fiind titular în dubla cu Liverpool din sferturile UEFA Champions League. Casillas mai are un an de contract cu gruparea portugheză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: