image
Sursa foto: captură video

Momentul în care un bărbat sare în fața trenului ca să salveze o tânără care voia să se sinucidă

Un bărbat din Turcia a devenit erou după ce a făcut un gest extraordinar și și-a pus propria viață în pericol pentru a salva o tânără de 16 ani care a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața trenului.

Ercan Kaya, un consultat în vânzări, se afla pe peron, în drum spre locul de muncă. La un moment dat, acesta a văzut-o pe tânăra care s-a aruncat pe șine, în gara din Istanbul, în timp ce trenul se apropia în viteză.

Fără să stea pe gânduri, Ercan Kaya a sărit pe șine și a reușit să o tragă pe tânără de acolo cu doar câteva secunde înainte de trecerea trenului.

„Am povestit unui singur coleg despre incident, pentru că am întârziat la muncă. Nici măcar părinţii mei nu ştiu. Mă bucur că am salvat o viaţă”, a declarat tânărul pentru Habertürk. Incidentul a avut la sfârșitul lunii aprilie, însă înregistrarea a fost făcută publică în urmă cu câteva zile. Înregistrarea cu momentul în care Ercan și-a pus în pericol propria viață pentru a o salva de la moarte pe tânără a devenit virală, scrie mediafax.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: