image
Sursa foto: Netflix

Care sunt cele mai așteptate filme care vor apărea în perioada următoare: „Godzilla” și „X-Men” sunt doar două dintre ele

După "Avengers: Endgame", care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, există și alte filme foarte așteptate de cinefili care vor apărea în perioadă următoare.

John Wick 3. Unul dintre cele mai așteptate filme este partea a treia din „John Wick”, care îl are în rol principal pe Keanu Reeves. Dacă în prima parte a căutat să se răzbune pe cel care i-au ucis cel mai bun prieten, adică pe cățelul său, de data aceasta John trebuie să facă acum față unei armate de vânători de recompense care îl caută pentru a-l ucide, viața lui fiind vândută cu 14 milioane de dolari. 

Godzilla: King of the Monsters continuă seria plină de aventură. Povestea noului film se concentrează pe eforturile depuse de agenția criptozoologică Monarch de a-și salva membrii care se confruntă cu niște monștri uriași, inclusiv Godzilla. Filmul apare în cinematografele din România pe 31 mai.

X-Men: Dark Phoenix. La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume. Puteți vedea filmul începând cu 7 iunie. 

The Secret Life of Pets 2. Animația continuă povestea lui Max și a prietenilor săi și arată cum se distrează animalele acasă în timp ce stăpânii sunt plecați la muncă. Filmul apare pe 14 iunie în România. 

A Dog's Journey pare a fi filmul perfect pentru iubitorii de animale. Lungmetrajul, care spune povestea unui cățel ce găsește sensul existenței sale prin viața oamenilor pe care îi întâlnește, va apărea în România începând cu 21 iunie. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: