image
Sursa foto: Facebook/Veaceslav Burlac

Ex-președintele r. Criuleni, demis la o lună după înfrângerea PD la alegeri, renunță și la funcția de adjunct

Vicepreședintele raionului Criuleni, Veaceslav Burlac, și-a dat demisia. Se întâmplă după ce, la o lună după alegerile parlamentare, când a candidat pe lista PD pe circumscripția Criuleni, acesta a fost înlăturat din funcția de președinte al aceluiași raion.

„Astăzi am încheiat activitatea în cadrul Consiliul Raional Criuleni. Am depus cerererea de demisie din funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni. O activitate de doi ani plină de realizări. Nu regret nici pentru o clipă pentru faptul că am avut onoarea să conduc acest raion, deoarece am făcut-o cu dedicație”, a scris Burlac pe Facebook.

Acesta a ținut să mulțumească inclusiv „colegilor din Guvern și Parlament pentru susținerea acordată”.

Burlac a renunțat la funcția de președinte al raionului Criuleni la sfârșitul lui martie, după ce a fost învins la alegeri de candidatul blocului ACUM Platforma DA și PAS în circumscripția Criuleni, Lilian Carp.

Atunci, acesta a declarat că demisia sa nu are nicio legătură cu presiunile din partea Partidului Democrat care s-ar fi speculat în spațiul public. Acesta a menționat că demisa sa vine din motive personale.

În locul lui Veaceslav Burlac la conducerea raionului Criuleni a venit ex-ministrul de Interne, Ion Țurcan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: