image
Sursa foto: people.com

Motivul pentru care Angelina Jolie a refuzat să joace rolul cântăreţei Celine Dion într-un film biografic

Un apropiat al artistei canadiene Celine Dion susţine că aceasta lucrează la un film biografic şi că i-a cerut lui Jolie să o interpreteze.

„De câţiva ani, marea pasiune a lui Celine este să realizeze o adaptare cinematografică sub formă de musical a vieţii ei, carierei ei şi a mariajului cu Rene (Angelil -n.r.). Ea vrea să facă acest lucru atât pentru copiii săi, cât şi pentru fani, şi era determinată ca Angie să joace rolul ei", a afirmat acesta.

Cu toate acestea, actriţa americană Angelina Jolie a fost nevoită să refuze oferta din cauza programului încărcat. Vestea a dezamăgit-o pe artistă, care avea o relaţie bună cu Angelina Jolie. „Celine o vedea pe Angie drept o bună prietenă şi este devastată că aceasta nu a acceptat rolul”, au declarat apropiaţii cântăreţei.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană, cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale, printre care cinci Grammy, şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din "Girl, Interrupted/Tinereţe furată", a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din "Changeling/Schimbul", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Mr. & Mrs. Smith/Domnul şi doamna Smith", "A Mighty Heart/Speranţa moare ultima", "Gia", "Gone in 60 seconds/Dispari în 60 de secunde", "Alexander/Alexandru", "Beowulf", "Wanted", "Kung Fu Panda" şi "Maleficent".

Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur. Al doilea lungmetraj regizat de actriţa americană, "Unbroken/De neînvins", a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI). Actriţa a mai regizat "By the Sea/Pe malul mării" (2015) şi "First They Killed My Father" (2017), nominalizat la Globurile de Aur şi BAFTA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: