Sărbătoresc „9 mai” alături, dar totuși diferit: PD va organiza mai multe manifestații în Scuarul Catedralei, în timp ce PSRM în PMAN

Partidul Democrat a anunțat că va organiza în scuarul Catedralei mai multe manifestații cu ocazia zilei de 9 mai, când se sărbătorește sfârșitul al II-lea Război Mondial și Ziua Europei.

Foto: UNIMEDIA

În același timp, Partidul Socialiștilor va organiza un concert în Piața Marii Adunări Naționale cu ocazia „Zilei Victoriei”.

Scena pentru concertul organizat de socialiști și Igor Dodon a fost instalată deja în Piața Marii Adunări Naționale. De Ziua Victoriei, va cânta artista din Rusia Valeria, dar și interpreți autohtoni.

De asemenea, Partidul Politic ȘOR va organiza pe 9 mai un marș al Victoriei și un concert unde va evolua și un ansamblu din Rusia, anunță serviciul de presă al partidului.

Partidul "ȘOR" va da start evenimentelor dedicate Zilei Victoriei cu un concert unde vor cânta ansamblul «Лейся песня» - care primul a interpretat cântecul „Ziua Victoriei”, precum și cântăreții Metodie Bujor și Igor Himici.


Pub