AdMixer Moldova - transformarea digitală pe piața de publicitate din Moldova

În Republica Moldova și-a lansat activitatea AdMixer Moldova - reprezentanți oficiali ai AdMixer Advertising, unul din cei mai mari experți de pe piața de publicitate digitală din Europa de Est.

Foto: AdMixer

AdMixer oferă o gamă completă de produse și servicii de publicitate digitală atât pentru Advertiseri/Agenții de publicitate, cât și pentru Site-uri, Publisheri, Online sales-house. Lista produselor AdMixer nu se limitează la propriile soluții SaaS AdTech, astfel încât AdMixer Advertising este partener oficial și reprezentativ pentru soluții/produse publicitare internaționale ca Google Marketing Platform, Facebook, Viber și multe altele. Referință: AdMixer a fost fondat în 2008 în Ucraina. Timp de 10 ani de activitate compania s-a extins în mod considerabil, oficiile AdMixer fiind deschise în Kazahstan, Rusia, Belarus, Letonia și Georgia, iar acum în Republica Moldova. https://admixer.net/ru/aboutusAdMixer Moldova este un oficiu regional al AdMixer Advertising și va funcționa drept:- reseller, care oferă acces la produse internaționale de top;- rețea de publicitate cu acces la inventarul premium local;- reprezentant al unei linii de produse tehnologice dezvoltate de AdMixer Technologies pentru Advertiseri, Agenții de publicitate, site-uri publicitare, etc.

Referință: AdMixer Technologies dezvoltă un ecosistem AdTech complet tehnic pentru toți participanții de pe piața digitală – advertiseri, agenții de publicitate, publishers, media-buyers, site-uri publicitare, întreprinderi mici și mijlocii în conformitate cu standardele internaționale.

În primul rând, AdMixer Moldova aduce pe piața instrumente SaaS eficiente pentru achiziționarea și gestionarea publicității pe Internet.

AdMixer.DSP - produs pentru Advertiseri/Agenții de publicitate din ecosistemul programmatic, care permite să cumpere în mod eficient publicitatea digitală printr-o interfață practică care utilizează datele și tehnologiile. Lucrând cu AdMixer.DSP, Advertiserii au acces la o gamă largă de tehnologii, cum ar fi administrarea datelor AdMixer.DMP, utilizarea creativelor non-standard ale AdMixer.Creatives, acces direct la cele mai bune resurse locale prin AdMixer.Network, precum și inventarul global, la care pot avea acces prin intermediul AdMixer.AdExchange.

AdMixer.Publisher - adserver pentru Publisher, care oferă o soluție complexă pentru monetizarea traficului, gestionare campaniilor de publicitate și optimizarea profiturilor. AdMixer.Publisher oferă statistici în timp real care includ vizualizarea datelor, vă permite să particularizați afișările din zonele publicitare și să gestionați în mod operativ segmentele de targetare, suportă toate formatele de publicitate existente, cum ar fi afișajul și videoclipurile publicitare, Rich-Media, anunțurile de mărfuri și formate pentru mobile.

Oficiul Admixer Digital din Moldova va fi administrat de Sergiu Cocieru. Sergiu are experiență profesională vastă, atât cu agențiile media, cât și cu Publisherii locali. În ultimii ani a contribuit la dezvoltarea pieței media și a introdus cele mai recente tehnologii în procesul de lucru cu Advertiserii. Devenind director AdMixer Moldova, Sergiu nu doar va gestiona compania, dar și va contribui la transformarea și dezvoltarea consistentă a întregii piețe digitale locale.

https://www.facebook.com/admixer.md/


// console.log('no ads situation')