(video) Ilan Șor, către deputați: „Încetați acest circ ieftin. Apucați-vă de lucru”

„Politicienii din Republica Moldova trebuie să se gândească în primul rând la cetățeni și la problemele lor, dar nu să îndeplinească comenzile venite de peste hotare „ca niște căței ascultători”. Declarația aparține liderului Partidului ȘOR, deputatul Ilan Șor, în cadrul unui briefing.

„Peste două zile se împlinesc două luni de când au fost validate mandatele deputaților. Noi avem rezultate pe care le putem prezenta alegătorilor noștri. Lucrăm activ în șase localități și în municipiul Orhei. Se moderniozează grădinițile...infrastructura. Ne ținem de cuvânt, față de cei din blocul ACUM care se laudă cu niște proiecte...Vreau să mă adresez deputaților: Noi suntem o națiune indepenedetă. Nu avem nevoie de un control extern. Încetați acest circ ieftin. Apucați-vă de lucru”, a declarat Ilan Șor.

În același timp, politicianul s-a pronunțat împotriva implicării factorului extern în procesele politice din Republica Moldova. „Cu tot respectul, dar noi considerăm inadmisibilă imixtiunea ambasadorilor străini în afacerile interne ale Republicii Moldova. Indiferent pe cine reprezintă acești ambasadori – Estul sau Vestul. Nu suntem o țară a lumii a treia și nu suntem oameni de categoria a treia. Suntem o națiune destoinică și nu avem nevoie să fim conduși din exterior. Da, nu ne reușesc toate, dar avem destul creier ca să ne rezolvăm de sine stătător problemele noastre.”, a declarat Ilan Șor.

El a dat exemplul Orheiului, unde cu forțe proprii a reușit majorarea bugetului de 3 ori în trei ani, dezvoltarea infrastructurii, drumuri, etc.


Pub