Șeremetievo: O pasageră a negat faptul că evacuarea ar fi fost încetinită din cauza oamenilor care își luau bagajele de mână

O pasageră a avionului care a luat foc pe aeroprortul Șeremetievo a povestit că evacuarea de urgență nu ar fi fost încetinită de persoanele care își luau bagajele de mână, scrie RBK.

Foto: uznews.uz

„Nu a fost îmbulzeală în timpul evacuării, doar o singură doamnă a căzut între scaune, între compartimentele Business și Economy, dar a fost ridicată și toată lumea a început să fugă. Nu a fost vreo îmbulzeală din cauza că oamenii își scoteau bagajele sau gențile de mână”, a spus Ludmila Tihonova pentru publicația RBK.

Pasagera a mai menționat că însoțitoarele de bord, cât și angajații aeroportului care ajutau de la sol, au acționat prompt. „Vorbesc acum cu Dumneavoastră datorită lor”.

Amintim că ieri, pe rețelele de socializare se discuta intens faptul că procesul de evacuare ar fi fost încetinit de către unii pasageri care se opreau să-și ia bagajele de mână.

În rezultatul incendierii avionului de pe aeroportul Șeremetievo au decedat 41 de oameni. Cinci persoane sunt spitalizate în stare gravă.

Potrivit unei ipoteze preliminare, incendierea avionului ar fi avut loc din cauza greșelii piloților la aterizarea aeronavei.


Pub