Nou bebeluș regal în Marea Britanie
Externe 7 mai 2019, 15:30 | 1027

Sărbătoare în Marea Britanie. Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au devenit părinţii unui băieţel, al şaptelea în ordinea succesiunii la tron și al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a. Imediat ce au aflat vestea, fanii casei regale au ieșit în stradă, pentru a-și exprima încântarea.

Anunțul nașterii bebelușului regal a fost făcut pe contul de Instagram al ducelui și ducesei de Sussex. La scurt timp, Prinţul Harry a ieșit în fața jurnaliștilor adunați în Windsor, acolo unde se află reședința cuplului, și a confirmat că primul lor copil a venit pe lume la ora locală 05.26. El a adăugat că soția sa şi bebelușul sunt „incredibil de bine” şi că se gândesc încă la un nume.

A urmat tradiționalul anunț al Palatului Buckingham. Așa a fost dat startul petrecerilor pe străzile din Windsor.

Copilul ducelui și ducesei de Sussex nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă, decât dacă așa va dori regina Elisabeta a II-a, întrucât titulaturile regale se limitează la nepoții monarhului. Primele imagini cu bebelușul vor apărea peste câteva zile, când întreaga familie va avea o scurtă apariție în fața presei. Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. 

Opinia ta contează. Comentează!