07:31:02 29.03.2024
Stiri

Coşmarul continuă pentru BĂTĂUȘII Kokorin şi Mamaev! Ce se întâmplă cu cei doi fotbalişti, la jumătate de an după ce au bătut un politician

Sport 07.05.2019 17:40 Vizualizări1315 Autor: Ziarul National
Coşmarul continuă pentru BĂTĂUȘII Kokorin şi Mamaev! Ce se întâmplă cu cei doi fotbalişti, la jumătate de an după ce au bătut un politician


Coşmarul fotbaliştilor Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev continuă. Un procuror rus a cerut condamnări cu închisoarea pentru cei doi foşti internaţionali ruşi.

Kokorin şi Mamaev se află în arest, fiind acuzaţi de huliganism. Pentru primul jucător s-a cerut un an şi şase luni de închisoare, în timp ce pentru Mamaev se cere un an şi cinci luni.

Contrar aşteptărilor celor doi fotbalişti care au cerut eliberarea condiţionată, procurorii au obţinut prelungirea arestului preventiv, la începutul acestui an.

Au agresat un politician rus

Kokorin şi Mamaev se află în arest din octombrie, după ce Ministerul de Interne al Rusiei a deschis o anchetă după o altercaţie între un înalt oficial din guvernul Federaţiei Ruse şi cei doi acuzaţi. Conform TASS, aceştia, acompaniaţi de un grup de prieteni, l-au atacat pe politicianul Denis Pak, la o cafenea, în momentul în care acesta din urmă s-a plâns de zgomotul făcut de cei doi fotbalişti. Conform unui raport al poliţiei din Moscova, Denis Pak a fost lovit în cap cu scaune şi a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de intervenţia forţelor de ordine: "Pak are un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă", au scris jurnaliştii ruşi la acel moment.

Kokorin şi Mamaev şi-au petrecut lunile de detenţie în temuta închisoare Butirka, locul în care, de-a lungul timpului, regimul totalitar rusesc şi-a trimis dizidenţii politici.

Închisoare Burirka (foto) se află în centrul Moscovei, e cea mai mare din capitala Rusiei şi se confruntă cu un val de suprapopulare în ultimul timp.

În timpul audierilor, Kokorin şi Mamaev au fost închişi în cuşti de sticlă şi păziţi de paznici înarmaţi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md