(foto) Până la 1 iunie vor fi gata! Promisiunea lui Ruslan Codreanu privind skatepark-ul și cele 5 terenuri de sport din Valea Trandafirilor

6

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, promite că skateparkul și cele 5 terenuri de sport din Valea Trandafirilor vor fi gata până la 1 iunie. Despre termenul limită, oficialul a anunțat pe pagina sa de Facebook. 

„Lucrările de amenajare a complexului sportiv din Parcul Valea Trandafirilor sunt pe ultima sută de metri. Skateparkul și cele 5 terenuri de sport vor fi gata până la 1 iunie”, a anunțat Ruslan Condreanu.

1 2 3 4 5 6

Ruslan Codreanu a specificat că cele cinci terenuri care vor fi amenajate în parc vor fi destinate pentru mini-fotbal, badminton, volei, baschet și skateboard. Primăria municipiului Chişinău a anunțat anterior că și havuzul din Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Botanica va fi reconstruit integral, astfel încât, după reabilitare, noul obiectiv va deveni unul pietonal. Conform proiectului elaborat, oamenii se vor putea plimba/distra printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ. Lucrările ar costa municipalitățile peste 3.6 milioane de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente