‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriBanca Mondială va oferi suport pentru dezvoltarea sectorului zootehnic

Banca Mondială va oferi suport pentru dezvoltarea sectorului zootehnic

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Săptămâna trecută, o misiune a Băncii Mondiale a efectuat o vizită de documentare în țara noastră, cu scopul de a identifica domeniile pentru viitoare investiții și suportul necesar pentru dezvoltarea sectorului agroalimentar din Republica Moldova, informează Serviciul de presă al MADRM.

În acest context, experții internaționali și locali au avut o întrevedere cu ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, Secretarul General de Stat, Iurie Ușurelu și Secretarii de Stat responsabili de domeniile zootehniei și agriculturii.

Oficialii au discutat despre un viitor proiect ce va fi implementat de Banca Mondială în cooperare cu MADRM, cu referire la dezvoltarea sectorului zootehnic din țara noastră, în special, dezvoltarea industriei produselor lactate și a cărnii, scopul fiind asigurarea securității alimentare.

Pe parcursul dialogului, s-a discutat și despre facilitarea accesului la finanțare directă a organizațiilor de creditare nebancară și asociațiilor de economii și împrumut pentru proiectele în domeniul agriculturii, precum și dezvoltarea și extinderea asigurărilor subvenționate în agricultură.

La finalul întrevederii, experții internaționali și locali au confirmat interesul Băncii Mondiale de a oferi suport pentru identificarea potențialelor proiecte de asistență financiară destinată sectorului agricol.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›