În ultimele 48 de ore, au avut loc 13 accidente rutiere, soldate cu 17 răniți și două persoane decedate

Pe parcursul a 48 de ore, pe traseele din țară au avut loc 13 accidente rutiere, soldate cu 17 persoane traumatizate și 2 decedate. În mare parte, vinovați se fac șoferii care au condus cu viteză excesivă și fără permise de conducere, scrie INP.

Foto: UNIMEDIA

INP a înlăturat de la volanul masinii peste 20 de șoferi în stare de ebrietate, alți circa 300 au fost documentați pentru nerespectarea limitei de viteză, iar 9 conduceau fără permis.

Pe parcursul zilei de astăzi mulți cetățeni se reîntorc din localitățile rurale, din această cauză e posibil ca pe trasee să fie un flux mare de autovehicule, în deosebi la intrările în oraș sau la punctele vamale se pot crea ambuteiaje. În acest sens, participanții la trafic sunt îndemnați să fie prudenți, răbdători și să respecte RCR pentru a ajunge la destinație fara incidente neplăcute.

Inspectorii INP în continuare sunt pe traseele din întreaga țară pentru a supraveghea buna circulaţie.. În cazul în care sunteți într-un impas nu ezitați să cereți ajutorul.

La moment în unele zone ale țării cad precipitații sub formă de ploaie, ceea poate duce la un risc sporit de accidente în trafic.

INP / Sursa:INP
INP / Sursa:INP
INP / Sursa:INP


Pub